Ayurvedske konzultacije i plan prehrane

Kome je namijenjena usluga “Ayurvedske konzultacije i plan prehrane?

  • Osobama koje se prvi put susreću s Ayurvedom i žele dovesti zdravlje u ravnotežu na prirodan način
  • Osobama koje su željne dubljeg razumijevanja vlastite konstitucije
  • Osobama kojima je potrebna potpora oko kreiranja plana prehrane za vlastitu konstituciju ili trenutno stanje
  • Osobama koje su već koristile ovu uslugu za određeno godišnje doba, te im je potreban novi plan prehrane za drugo godišnje doba, a u skladu s njihovom jedinstvenom konstitucijom i trenutnim stanjem

Kako izgleda usluga “Ayurvedske konzultacije i plan prehrane”?

Mayurveda ayurvedske konzultacije kombiniraju Ayurvedu i nutricionizam.

Struktura konzultacija: 
  1. Pregled i dubinski intervju do 90 minuta
  2. Mali uvod u Ayurvedu
  3. Kreiranje individualnih ayurvedskih i sezonskih smjernica za rutinu i prehranu te kreiranje personaliziranog plana prehrane za Vašu konstituciju obliku e-knjižice (1-7 dana nakon konzultacija)
  4. Potpora/follow up – 30 dana nakon konzultacija

1. Pregled i dubinski intervju 

Konzultacije se sastoje od pregleda i intervjua s Klijentom u trajanju do 90 minuta, kako bi se utvrdilo općenito i trenutno stanje pojedinca.

2. Mali uvod u Ayurvedu

Jedan dio intervjua posvećen je predstavljanjem osnova Ayurvede, što je nužno za razumijevanje ayurvedskih smjernica i primjenjivanje plana prehrane.

3. Kreiranje individualnih ayurvedskih i sezonskih smjernica za rutinu i prehranu te kreiranje personaliziranog plana prehrane za Vašu konstituciju obliku e-knjižice

Nakon konzultacija, savjetnica sastavlja individualne ayurvedske smjernice za rutinu i prehranu te personalizirani plan prehrane za Klijenta. Preporuke su prilagođene individualnoj konstituciji, trenutnom stanju, stilu života Klijenta; te godišnjim dobima i podneblju. Ukoliko je potrebno, u sklopu preporuka koristi se terapija ayurvedskim biljkama sukladno konstituciji pojedinca, trenutnom stanju i godišnjim dobima.

Jedan do sedam dana nakon konzultacija, Klijentu se uručuju preporuke i plan prehrane u obliku e-knjižice ili u fizičkom obliku.

4. Potpora i follow – up (30 dana)

U Ayurvedske konzultacije uključen je i follow – up; praćenje Klijenta kroz sljedećih mjesec dana slijeđenja preporuka. Nagle i drastične promjene nisu za svakoga i često nisu održive. Savjetnica drži do dugoročnog odnosa s Klijentom, kako bi maksimalno prilagodila preporuke, dok se od Klijenta očekuje da bude spreman otvoriti um, slijediti savjete i biti spreman/a uvesti promjene u svoju svakodnevnicu.

Koja je cijena usluge “Ayurvedske konzultacije i plan prehrane” ?

Cijena usluge za prvi dolazak je 70,00 € / 527,42 kn.

Za svaku sljedeću uslugu, cijena je 60,00 € / 452,07 kn.

Gdje se održavaju Ayurvedske konzultacije?

Konzultacije je moguće obaviti uživo (Pula, Dolinka 4), online ili telefonski.

Imate dodatnih pitanja ili nedoumica? Ispunite ovaj obrazac za pitanja.