Personalizirani godišnji paket

Godišnji paketi pružaju više vremena za upoznavanje i razumijevanje jedinstvene konstitucije pojedinca. Češći kontakt terapeuta i Klijenta rezultira stabilnijom motivacijom u slijeđenju ayurvedskih preporuka, te osigurava prostor za pružanje potrebne potpore Klijentu kroz izmjene ciklusa u godini. Sve navedeno često daje stabilnije i dugoročnije rezultate od povremenih konzultacija.

Posebnost Personliziranog godišnjeg paketa je u tome što je veliki naglasak stavljen na ayurvedsko kuhanje, točnije prilagođavanje prehrambenih navika individualnoj konstituciji pojedinca kroz godišnja doba.

Kome je namijenjena usluga “Personalizirani godišnji paket”?

Usluga je namijenjena osobama koje:

  • žele uvesti i dugoročno održati pozitivne promjene u prehrani i rutini na prirodan način
  • osjećaju da im je potrebna motivacija i potpora savjetnika kroz godinu dana na putu ka zdravijoj prehrani i svakodnevnici
  • osjećaju da im je potrebna potpora kroz izmjene godišnjih doba, pogotovo s aspekta prehrane
  • žele naučiti više o ayurvedskom kuhanju
  • žele dublje ući u razumijevanje vlastite konstitucije i daljnje razvijanje vlastite Dinacharye (ayurvedske rutine) i Yoga prakse (asana, meditacija, Pranayama)

Kako izgleda“Personalizirani godišnji paket”?

Godišnji paket se sastoji od četiri ayurvedske konzultacije u trajanju do 90 minuta (svaka) te četiri personaliziranih plana prehrane za Vašu konstituciju s ayurvedskim smjernicama za dotično godišnje doba:

  1. Konzultacije + e-knjižica – personalizirani plan prehrane Proljeće
  2. Konzultacije + e-knjižica – personalizirani plan prehrane Ljeto
  3. Konzutlacije + e-knjižica – personalizirani plan prehrane Jesen
  4. Konzultacije + e-knjižica – personalizirani plan prehrane Zima

Struktura konzultacija: 

Mayurveda ayurvedske konzultacije kombiniraju Ayurvedu i nutricionizam.

1. Pregled i dubinski intervju za dotično godišnje doba

Konzultacije se sastoje od pregleda i intervjua s Klijentom u trajanju do 90 minuta, kako bi se utvrdilo općenito i trenutno stanje pojedinca.

2. Mali uvod u Ayurvedu za dotično godišnje doba

Jedan dio intervjua posvećen je osnovama Ayurvede i razumijevanju dotičnog godišnjeg doba, što je nužno za razumijevanje ayurvedskih smjernica i slijeđenje ayurvedskih preporuka.

3. Kreiranje individualnih ayurvedskih i sezonskih smjernica za rutinu i prehranu te kreiranje personaliziranog plana prehrane za Vašu konstituciju obliku e-knjižice

Nakon konzultacija, savjetnica sastavlja individualne ayurvedske smjernice za rutinu i prehranu te personalizirani plan prehrane za Klijenta. Preporuke su prilagođene individualnoj konstituciji, trenutnom stanju, stilu života Klijenta; te godišnjim dobima i podneblju. Ukoliko je potrebno, u sklopu preporuka koristi se terapija ayurvedskim biljkama sukladno konstituciji pojedinca, trenutnom stanju i godišnjim dobima.

Jedan do sedam dana nakon konzultacija, Klijentu se uručuju preporuke i plan prehrane u obliku e-knjižice ili u fizičkom obliku.

4. Potpora i follow – up (30 dana)

U Ayurvedske konzultacije uključen je i follow – up; praćenje Klijenta kroz sljedećih mjesec dana slijeđenja preporuka. Nagle i drastične promjene nisu za svakoga i često nisu održive. Savjetnica drži do dugoročnog odnosa s Klijentom, kako bi maksimalno prilagodila preporuke, dok se od Klijenta očekuje da bude spreman otvoriti um, slijediti savjete i biti spreman/a uvesti promjene u svoju svakodnevnicu.

Koja je cijena usluge “Personalizirani godišnji paket”?

Cijena usluge je 196,00 € / 1 476,76 kn.

Usluga se može iskoristiti u roku od 365 dana od datuma plaćanja.

Gdje se održavaju Ayurvedske konzultacije?

Konzultacije je moguće obaviti uživo (Pula, Dolinka 4), online ili telefonski.


Imate dodatnih pitanja ili nedoumica? Ispunite obrazac za pitanja.