Ayurveda za dvoje – posebna ponuda do kraja veljače

Obzirom da je život odnos, lako možemo uvidjeti da naša rutina ne utječe samo na naše zdravlje, već i na odnose s drugima; ali i da dinamika odnosa s drugima utječe na naše zdravlje.

Kada vrijeme provodimo sami, često nam je lako održati željenu rutinu ili način prehrane. Međutim, ponekad nam izazov predstavlja dijeljenje obroka ili rutine s bliskom osobom, što često budi navike kojih se pokušavamo osloboditi.

Do kraja veljače u Mayurveda Yoga Centru imate priliku zakazati Ayurvedske konzultacije u dvoje – za Vas i Vašeg/Vašu partnera ili partnericu, ili neku drugu vama blisku osobu. 

Pokazalo se da uključivanje bliske osobe u cijeli proces dovođenja zdravlja u ravnotežu uvelike pomaže u procesu prilagodbe novoj rutini i uvođenju zdravih navika; posebice ako s istom osobom provodimo puno vremena, zajedno kuhamo i jedemo. 

Međusobna potpora otvara jedan novi prostor u odnosu prema sebi koji dijelimo s drugima. Kroz taj zajednički prostor osjećamo dodatnu sigurnost i motivaciju te možemo preobraziti vlastito zdravlje, pozitivno utjecati na zdravlje druge osobe, te posljedično ojačati i produbiti naš odnos. 

Kroz Ayurvedske konzultacije u paru možemo bolje upoznati vlastitu konstituciju i konstituciju naših partnera, shvatiti njihove komplementarnosti i suprotnosti; te naučiti načine podržavanja ili izbjegavanja određenih dinamika u odnosu. Ayurveda nam pomaže da shvatimo zašto naši bližnji imaju određene tendencije te nam pruža alate kojima im možemo pomoći da se riješe nezdravih navika; i možda najvažnije od svega – u nama budi razumijevanje (inteligenciju) u centru našeg bića, gdje se nalazi bezuvjetna ljubav i prihvaćanje, što je univerzalni lijek za svih

Ako konstantno pokušavamo nekoga promijeniti, odašiljemo poruku neprihvaćanja. Kada istoj osobi pristupimo s mjesta razumijevanja u kojem smo svjesni da dijelimo istu suštinu, kreiramo novi prostor u kojem se osoba osjeća prihvaćeno. Upravo to prihvaćanje, osjećaj sigurnosti i slobode, vodi do duboke intimnosti.

Više o Ayurvedskim konzultacijama pročitajte ovdje.

OBRAZAC ZA PRIJAVE

One thought on “Ayurveda za dvoje – posebna ponuda do kraja veljače

Comments are closed.