Osnovni godišnji paket

Godišnji paketi pružaju više vremena za upoznavanje i razumijevanje jedinstvene konstitucije pojedinca. Češći kontakt terapeuta i Klijenta rezultira stabilnijom motivacijom u slijeđenju ayurvedskih preporuka, te osigurava prostor za pružanje potrebne potpore Klijentu kroz izmjene ciklusa u godini. Sve navedeno često daje stabilnije i dugoročnije rezultate od povremenih konzultacija.

Kome je namijenjena usluga “Osnovni godišnji paket”?

Usluga je namijenjena osobama koje:

  • žele uvesti i dugoročno održati pozitivne promjene u prehrani i rutini na prirodan način
  • osjećaju da im je potrebna motivacija i potpora savjetnika kroz godinu dana na putu ka zdravijoj prehrani i svakodnevnici
  • koje su već koristile neke od Mayurveda usluga, nije im više potrebna pomoć oko planova prehrane, ali im je potrebna potpora kroz izmjene godišnjih doba
  • osobama koje žele dublje ući u razumijevanje vlastite konstitucije i daljnje razvijanje vlastite Dinacharye (ayurvedske rutine) i Yoga prakse (asana, meditacija, Pranayama)

Kako izgleda “Osnovni godišnji paket” ?

Godišnji paket se sastoji od četiri osnovne ayurvedske konzultacije u trajanju do 45 minuta (svaka) te četiri e-knjižice sa općenitim ayurvedskim smjernicama za dotično godišnje doba:

  1. Konzultacije + e-knjižica Proljeće
  2. Konzultacije + e-knjižica Ljeto
  3. Konzutlacije + e-knjižica Jesen
  4. Konzultacije + e-knjižica Zima

Struktura konzultacija: 

1. Pregled i intervju

Konzultacije se sastoje od pregleda i intervjua s Klijentom u trajanju do 60 minuta, kako bi se utvrdilo općenito i trenutno stanje pojedinca za određeno godišnje doba.

2. Mali uvod u Ayurvedu

Jedan dio intervjua posvećen je osnovama Ayurvede i razumijevanju dotičnog godišnjeg doba, što je nužno za razumijevanje ayurvedskih smjernica i slijeđenje ayurvedskih preporuka.

3. Kreiranje općenitih ayurvedskih preporuka (kroz 1-7 dana nakon konzultacija)

Nakon konzultacija, savjetnica sastavlja općenite ayurvedske smjernice za rutinu i prehranu za dotično godišnje doba. Preporuke su prilagođene podneblju i stilu života Klijenta. Jedan do sedam dana nakon konzultacija, Klijentu se uručuju preporuke u obliku e-knjižice ili u fizičkom obliku.

*U općenite preporuke nije uključen personalizirani plan prehrane. Za tu uslugu, molim pogledajte opciju: Ayurvedske konzultacije i plan prehrane, ili uslugu Personalizirani godišnji paket: 4 sezonske ayurvedske konzultacije i 4 plana prehrane”.

Koja je cijena usluge “Osnovni godišnji paket”?

Cijena usluge je  130,00 € / 979,49 kn.

Usluga se može iskoristiti u roku od 365 dana od datuma plaćanja.

Gdje se održavaju Ayurvedske konzultacije?

Konzultacije je moguće obaviti uživo (Pula, Dolinka 4), online ili telefonski.

Imate dodatnih pitanja ili nedoumica? Ispunite obrazac za pitanja.