Zahvala Ayurvedi povodom Dana žena i posebna ponuda do 20.3.

Sretan Dan žena!

Poziv za dubljim upoznavanjem, prihvaćanjem i štovanjem ženskog principa proizašao je nakon spoznaje nesvjesnog poistovjećivanja i slijepog prihvaćanja patrijarhalnih vrijednosti – najviše u odnosu prema “karijeri”, ali i vlastitom zdravlju, što se odražavalo na svakodnevni život, mentalno, emocionalno i fizičko stanje.

Konstatno “moranje”, držanje stvari pod kontrolom, više, bolje, brže, protiv…. u većini slučajeva mi je djelovalo neprirodno ali sam često išla tom stazom jer mi je um bio isprogramiran na takav način funkcioniranja. Ali, u jednom trenutku te život jednostavno zaustavi ako nećeš sama(a). I hvala mu na tome.

Pojavio se snažan poriv za tamom, šumom, dubinama, zemljom, vodom, mirom i tišinom. Bez moranja. Prepuštanje kiši, vjetru, valovima i oluji. Spoznaja najvećih vrijednosti u istinskom prepuštanju svim ciklusima koji dolaze i odlaze. Vječna transformacija i nonšalantni ples iz jednog ekstrema u drugi, jer samo kroz to možeš spoznati da je tvoja suština nepromijenjiva. 

Poziv da učim više o Ayurvedi došao je zbog njene općinjenosti Prirodom koju i sama oduvijek osjećam, štovanjem svih elemenata, njihovih ciklusa i prihvaćanjem viših sila Prirode kao većih od naših malih ideja. Osjetila sam snagu poniznosti i prepuštanja svakom ciklusu s vjerom, umjesto bivanja u otporu i traženja rješenja za svaki “problem”.

Zahvalna sam svim ženama koje su samnom podijelile svoje priče. Toliko smo različite a toliko iste. Hvala Ayurvedi koja nas spaja i podsjeća da je važno njegovati i slaviti svoju ženstvenost. Sretan nam Dan žena!

POSEBNA PONUDA DO 20. OŽUJKA:

žene biraju iznos plaćanja za osnovne ayurvedske konzultacije

(uz e-knjižicu s ayurvedskim smjernicama i personaliziranim preporukama za rutinu i prehranu)

Prijavi se