Prosinac u Mayurvedi: posebna ponuda za online ayurvedske konzultacije – Vi birate iznos plaćanja

Dragi prijatelji,

od 14. – 18. prosinca svi će zainteresirani imati priliku sami odabrati iznos koji mogu izdvojiti za online Mayurveda ayurvedske konzultacije: 100 kn, 180 kn, ili punu cijenu od 280 kn.

Živimo u izazovnim vremenima – ako osjećate da bi Vam dobro došla pomoć oko prehrane, savjeta oko kuhanja, rutine, ili općenito zdravlja, kako bi što stabilnije zajedno ušli u 2021. godinu, nastavite čitati.

Cjenovna ljestvica formirana je s ciljem da konzultacije budu što dostupnije svima, sukladno mogućnostima:

  1. 100 knza one kojima je potrebna podrška i voljeli bi odraditi konzultacije ali do sada nisu mogli iz financijskih razloga
  1. 180 knza one koji mogu izdvojiti određena financijska sredstva
  1. 280 knza one koji mogu odvojiti puni iznos, žele podržati Mayurvedu i svih kojima je potrebna pomoć u nadolazećem tjednu. 

Konzultacije kombiniraju Ayurvedu i nutricionizam.

Struktura konzultacija: 

  1. Dubinski intervju (do 60 min): Konzultacije započinju dubinskim intervjuem u trajanju do sat vremena, kako bi se utvrdilo općenito i trenutno stanje. 
  2. Kreiranje Ayurvedskih preporuka (kroz 1-3 dana nakon konzultacija): Nakon konzultacija, savjetnica sastavlja individualne Ayurvedske preporuke za Klijenta. Preporuke su prilagođene godišnjim dobima, našoj fizičkoj konstituciji, mentalnoj i emocionalnoj prirodi; te najvažnije od svega: našem stilu života. U potpunosti su prilagođene svakome, bez obzira na način života, “stil” prehrane, iskustva i uvjerenja. Jedan do tri dana nakon konzultacija, Klijentu se uručuju personalizirane preporuke u obliku e-knjižice.
  3. Potpora i follow – up (30 dana): U Ayurvedske konzultacije uključen je i follow – up; praćenje Klijenta kroz sljedećih mjesec dana slijeđenja preporuka.

Više o konzultacijama možete pročitati ovdje.

Prijave i pitanja: ispunjavanjem obrasca, ili na broj mobitela 099 28 123 11 (Martina)